نکاتی که باید قبل و بعد از ثبت سفارش بدانید


1- پیج کاربر باید از شروع تا پایان انجام سفارش عمومی باشد.

2- در صورت تغییر نام کاربری یا خصوصی شدن پیج در حین انجام سفارش، سرویس لغو میشود و تراکنش به هیچ عنوان قابل پیگیری نبوده و مبلغ برگشت داده نخواهد شد.

3- بازه پردازش، تایید و انجام سفارش ممکن است 0 تا 5 ساعت زمان ببرد لطفا تا پایان این زمان درخواست پیگیری ارسال نکنید.

4- تمام مراحل پردازش و انجام سفارش از طریق پیامک به کاربر اطلاع رسانی میشود لذا کاربر موظف است شماره تماس صحیح و فعال وارد کند.